Search for Artists, Bands, and Songs

Search All Videos

Search Videos with Lyrics

Фонија

Frogtoon Music - Artist Biography For Фонија

Artist Tags For Фонија

Seen Live

Rock

Punk Rock

Under 2000 Listeners

Macedonia

Frogtoon Music

Frogtoon Music App Page on Facebook

Frogtoon Music - Top Tracks For Фонија

1) Овој ден 2) Излези 3) Мојот Пекол 4) Тука си 5) Сакам да згрешам 6) Не постојам 7) Седам и чекам 8) Се будам пак 9) Ова не сакам да бидам 10) Најдолгиот пат 11) Некогаш да бидеме 12) Зелен, Сончев Ден 13) Game Over 14) Убивајќи го Парменид 15) Вечно Враќање Кон... 16) Сам Свој Роб 17) Заминувам (II дел) 18) Сé уште жив 19) Последна Елегија На... 20) Сé што имам 21) Земи Некој Друг 22) Тука нема иднина 23) Се роди за да плачеш 24) Заспиваш во копнежи 25) Живееш во сомнежи 26) Адам и Ева 27) Заминувам 28) Мултиплекс Склероза 29) Зелен Далтонизам 30) Времиња 31) Временски Парадокс 32) Иднина 33) Пери-Носи! 34) Бел Тунел 35) Глува Ноќ 36) Робот Или Дете 37) Немаме Сцена 38) Омраза 39) Марија 40) Сеќавања 41) Пропаст 42) Никогаш Повеќе 43) Општествени Проблеми 44) Шмизла 45) Сено 46) Сам 47) Занимација 48) НЛО 49) Далеку 50) Затворени Очи

Facebook Comments